Eventsystem för surfplatta och smartphone

 

 

Eventsystem login

Skall du ha ett event och behöver hjälp med att bjuda in och registrera deltagare på ett proffsigt och stilrent sätt?

Vi har färdiga mallar för att profilera landningssida på internet där deltagarna registrerar sig, väljer seminarie, mat och lämnar kommentarer. Du som ”eventvärd” kan logga in i vårt backend-system och följa registreringarna på varje event, här kan du även redigera, radera och skicka ut inbjudan på nytt.
Under anmälningsperioden kontrollerar vi antalet anmälda mot antalet godkända e-postleveranser för att säkerställa att inbjudan, biljett mm. verkligen kommer fram till den anmälda deltagaren.

På själva eventdagen

Ankomstregistrera deltagarna med en streckkodsläsare kopplad till en smartphone eller surfplatta, eller använd gästlistan som registrerar och tar bort deltagaren från listan allt eftersom fler och fler anländer. Du som värd kan i admin-läge följa vilka entréer som tar emot flest deltagare, hur många som kommit totalt och hur många som gått.

Eventsystem

Efter eventet

Uppföljning av antalet besökare, in och ut-passager mm. Efter eventet skickar vi statistik på anmälda deltagare, antal deltagare som deltagit på eventet.

Vem skall använda vårt eventsystem?

Eventföretag som har fått uppdrag att bjuda in och planera event för slutna sällskap men även för företag som arrangerar sitt egna event för personal, kunder och leverantörer. Ta kontroll över antal anmälda, personer med allergier eller andra matpreferenser, se till att leveransen av e-postbekräftelse går igenom.

Utrustning

Eftersom eventsystemet är en online-baserad lösning som är responsiv kan personal som skall ankomstregistrera deltagare med fördel använda en internetansluten smartphone eller surplatta. Skall samtliga deltagare inpassera under en begränsad tid för att hålla tidsplanen aktiverar vi QR-kod på biljetten som deltagaren har med sig vid ankomst. Vi erbjuder möjligheten att hyra streckkodsläsare som ansluts till smartphone, surfplatta eller dator via bluetooth-teknik. I dessa fall har vi till varje uthyrd streckkodsläsare bifogat en guide i 4-5 steg för att ansluta streckkodsläsare till enheten

Butiken är för tillfället stängt då vi håller på att flytta den till order.grafokett.se Göm detta meddelande

Butiken är för tillfället stängt då vi håller på att flytta den till order.grafokett.se